Ankara Ticaret Odası (ATO), “Nitelikli iş gücünün gelişimine katkı sağlamak” amacıyla “Perakende Alanı Satış Teknikleri Eğitimi” düzenledi.

ATO, üyelerinin ve çalışanlarının mesleki gelişimlerine katkı sağlamak için, “Perakende Alanı Satış Teknikleri Eğitimi” yaptı. Eğitimi tamamlayan ATO üyeleri ve çalışanları, uluslararası alanda geçerliliğe sahip ““Mesleki Yeterlilik Sınavı’na (MYK)” ATO teminatlı giriş hakkı kazanacak.

Eğitimin açılışında konulan ATO Başkanı Gürsel Baran, “Eğitimlerle mesleği belgeli hale getirerek, perakende sektöründeki satış elemanlarının mesleki kabiliyetlerini artırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve üyelerimizin satışlarının olumlu yönde ivme kazanarak iş hacimlerini artırmalarını hedefliyoruz” dedi.

Eğitimin açılış programına, ATO 24 No’lu Elektrikli Ev Aletleri Meslek Komitesi Başkanı Necdet Portakal, Başkan Yardımcısı Mehmet Koç, Komite Üyeleri Canpolat Aras, Mustafa Kaya, Nurettin Alpak, İhsan Şahin, Veysel Deveci ile çok sayıda ATO üyesi ve çalışanları da katıldı.

 

Kaynak: anka