MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Ankara'da kullandı. Bahçeli, "Türk siyasi hayatında önemli bir seçim. Bu seçime yüksek bir katılım olduğu görülmekte. İnşallah milletimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Devlet Bahçeli, cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimleri için oyunu, Ankara'nın Çankaya ilçesindeki Anıttepe Ortaokulu’nda kullandı. Okul bahçesinde açıklama yapan Bahçeli, şunları söyledi:

"Allah nasip etti, bugün oyumuzu verme görevimizi yerine getirmiş olduk. Türk siyasi hayatında önemli bir seçim. Bu seçime yüksek bir katılım olduğu görülmekte. İnşallah milletimize hayırlı uğurlu olsun. Bütün siyasi partilerimize başarılar diliyorum."

KARAMOLLAOĞLU: “UZUN BİR ARANIN ARDINDAN, YENİ DÖNEMDE TBMM’DE SORUMLULUK ÜSTLENDİK. MİLLİ GÖRÜŞÜ TEMSİL EDECEK MİLLETVEKİLİ ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM” KARAMOLLAOĞLU: “UZUN BİR ARANIN ARDINDAN, YENİ DÖNEMDE TBMM’DE SORUMLULUK ÜSTLENDİK. MİLLİ GÖRÜŞÜ TEMSİL EDECEK MİLLETVEKİLİ ARKADAŞLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM”

Bahçeli, seçim sonuçlarını MHP Genel Merkezi’nde takip edecek.