Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Mamak Tıp Fakültesi Caddesi’nde kazı ve asfaltlama çalışmalarına başlıyor. Caddenin gidiş ve geliş yönünde 25 Ağustos Cuma günü (yarın) saat 22.00 itibarıyla başlayacak çalışmaların bir haftada tamamlanması hedefleniyor.
ABB Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Başkent'in dört bir yanında asfalt serim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bölge sakinlerinden gelen yoğun talepler üzerine harekete geçen Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Mamak ilçesi sınırlarında bulunan Tıp Fakültesi Caddesi’nde kazı ve asfalt çalışmalarına başlayacak. 3 bin 700 metre uzunluğundaki caddenin gidiş ve geliş yönlerinde yapılacak çalışmalar, yarın saat 22.00 itibarıyla başlayacak.
Tıp Fakültesi Caddesi’nin gidiş ve geliş yönünde; zamanla meydana gelen bozulmaların düzeltilmesi ve ulaşım konforunun sağlanması amacıyla gerçekleştirilecek olan kazı ve asfaltlama çalışmasının yaklaşık bir haftada tamamlanması hedefleniyor. ABB yetkilileri, vatandaşların ulaşımlarında herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergahları tercih etmeleri gerektiğini belirtti.