Birinci sınıf bir arabaya sahip olmak için 7 haneli sayılara kadar çıkmanıza gerek yoktur. İkinci el araba piyasasının güzelliği, seçeneklerin bol olmasıdır. Aynı zamanda ikinci el arabalar, premium markaların araçlarına bütçenizi zorlamadan sahip olmanızı mümkün hale getirir. OtoSOR bünyesinde bulunan birbirinden farklı özelliklere sahip ikinci el arabalar sayesinde avantajlı fiyatlarla kaliteli otomobillere sahip olabilirsiniz. Yüzde 30’u önden peşin ödenmesi kaydıyla 48 aya kadar taksitle satın alabileceğiniz arabalara OtoSOR güvencesiyle ulaşabilir, ihtiyaçlarınızı kısa süre içinde giderebilirsiniz. Otomobil üreticilerinin sürekli olarak yeni modeller üretmesi nedeniyle listede bulunan araçların bazıları 5 yaşından bile küçüktür. Sedan, SUV ya da Hatchback fark etmeksizin birbirinden farklı model, 300.000 TL sınırında kullanıcılarını bekler.

SEDAN İKİNCİ EL ARABA MODELLERİ

Sedan, genel olarak dört kapıya sahip olan ve ayrı bir bagajı bulunan arabalara verilen genel bir isimdir. Çoğu Sedan, bagaja sığmayan büyük nesneleri yerleştirmek için bagajı büyüten katlanabilir bir arka koltuk arkalığı sunar. Şık görünümü ve fonksiyonelliğiyle öne çıkan Sedan araçlar, popülerliğini kaybetmeden uzun yıllardır birçok kişi tarafından tercih edilir. 300.000 TL’ye satın alınabilecek Sedan otomobilleri merak ediyorsanız OtoSOR bünyesindeki araçlara göz atabilirsiniz.

Dayanıklılığıyla öne çıkan Chevrolet’in 2008 yılında çıkan Aveo modeli, neredeyse 300.000 TL’nin yarı fiyatına bulunabilir. Benzinli olan modeller, manuel ya da otomatik olarak karşınıza çıkabilir. 4x2 çekişe sahip 1200 motor hacmi bulunur.

PEUGEOT 301 1.2 VTİ PURETECH ACTİVE 82HP

2019 yılı çıkışlı Peugeot 301, şık görünümü ve yumuşatılmış farklarıyla öne çıkar. Elektrikli hidrolik bir direksiyona sahip olan model, yol tutuşuyla kullanıcılarını memnun eder. Estetik görünümünü tasarruflu yakıt tüketimiyle bir araya getiren Peugeot 301, Sedan ikinci el araba almak isteyenler için iyi bir seçenek haline gelir.

CİTROEN C-ELYSEE 1.6 HDİ LİVE 92 HP

2017 yılında üretilen dizel bir model olan Citroen C-Elysee, büyük motor hacmi sayesinde sürücülerine bazı avantajlar sunar. Sade bir tasarıma sahip olan modelin ön tarafında entegre edilmiş ikonik Citroen logosu olan bir ızgara bulunur. Geniş farları ve gövde boyunca uzanan gövde çizgisi, arabanın daha karakteristik bir görünüme kavuşmasını sağlar. Resmi verilere göre şehir içi kullanımda 4.6lt/100 km verileri sunan otomobil, başarılı yakıt tüketimiyle de kullanıcılarının beğenisini kazanır.

HATCHBACK İKİNCİ EL ARABA MODELLERİ

Hatchback arabalar genellikle üç ya da beş kapılı olarak isimlendirilir. Bagaj kapağı bir kapıdan oluşan modellerin bagaj bölümü genellikle Sedan arabalara göre daha yüksektir. Hatchback arabaların büyük bagaj açıklığı günlük hayata pratiklik kazandırır. Bu arabalar çoğunlukla daha kare bir görünüme sahipken geniş iç hacmi sayesinde kullanıcılarının günlük yaşantısını pratikleştirir. 300.000 liranın altındaki Hatchback ikinci el araba modellerini inceleyerek siz de bütçenize uygun olanı kısa sürede bulabilir, OtoSOR sayesinde arabaların yüzde 30 peşinatını ödeyerek, kalanı 48 aya varan taksit seçenekleriyle satın alabilirsiniz.

FİAT PUNTO 1.4 START & STOP LOUNGE DUALOGİC 77HP

2013 model Punto, şehir ortamında kullanım için idealdir. Dar yollardan rahatlıkla geçebilmesi küçük yerlere zorlanmadan park edilebilmesi ve şehirde 7.4 lt/100 km tüketimi aracın öne çıkan tarafları arasında bulunur. Bununla beraber şehirlerarası tüketimi 4.7 lt/100 km olan araç, yakıt harcama oranına önem veren kişilere seslenir.

MİTSUBİSHİ SPACE STAR 1.2 INVİTE CVT 80HP

Küçük olmasına rağmen kokpitinde sürücülerine geniş bir alan sunan 2013 çıkışlı Mitsubishi Space Star, şehir için oldukça rahat bir modeldir. 80HP gücünde 1193cc’lik hacme sahip olan motoruyla hızlanma konusunda herhangi bir problem yaşamaz. Hafif bir otomobil olduğu için de yakıt ekonomisine katkıda bulunur.

SUV İKİNCİ EL ARABA MODELLERİ

SUV, genel olarak cip görünümünde olmasına karşın şehir içi kullanımlarda tercih edilen modellere verilen genel bir isimdir. Çoğunlukla geniş iç mekânlara sahip olan araçlar, kalabalık aileler arasında oldukça popüler hale gelir. Güçlü çekiş özellikleri SUV arabaları her türlü ortamda kullanılabilir hale getirir. Bununla beraber SUV ikinci el araba modelleri şık görünümleriyle de birçok kişinin ilgisini çeker. Aşağıdaki listeden 300.000 TL’nin altında satın alabileceğiniz SUV arabalar hakkında bilgi edinebilir, hayalinizdeki arabaya taksitli bir şekilde sahip olabilirsiniz.

LAND ROVER FREELANDER 2.0 TD4 HSE 112HP 4X4

2006 çıkışlı ve otomatik vitesli olan model, mukavemetli çelikten üretildiği için sürücülerine güven verir. Şık görünümü ve eşsiz tasarımıyla öne çıkan model, esnek bir sürüş deneyimi sunar. Sürüş sırasında gürültüyü bastırdığı için kullanan kişilere konfor sağlamayı başarır. Hafif direksiyonu ise acil durumlarda hızlı bir şekilde aksiyon almayı kolaylaştırır. 300.000 TL’nin altında sahip olabileceğiniz ikinci el arabalar arasındaki model, kokpitinde ekran içermesiyle teknolojiyi de yakalamayı başarır.

SUZUKİ GRAND VİTARA 1.6 106HP 4X4

Suzuki Grand Vitara, iki kapılı bir modeldir. Küçük ebatlara sahip bir SUV kullanmak isteyen kişiler için iyi bir seçenek haline gelir. Küçük olmasına rağmen motor hacmi 1586cc olduğu için güç konusunda sürücüleri tatmin eden sonuçlar ortaya çıkarır. 2008 çıkışlı manuel olan araç, dört çeker olduğu için zorlu yol koşullarında da rahatlıkla kullanılabilir.

300.000 TL’nin altında satın alabileceğiniz birbirinden farklı onlarca model bulunur. Farklı markaların başarılı araçlarına taksitli ödeme fırsatlarıyla sahip olabilirsiniz. Bununla beraber OtoSOR sayesinde başvurularınızın onaylandığı gün aracınızı teslim alabilirsiniz. En az yüzde 30’unu peşin ödeyerek ve geri kalanını 36 ay takside bölerek sahip olabileceğiniz kaliteli araçlar arasından sizin için uygun olanı bulduktan sonra başvurunuzu yapabilirsiniz.

 

 

ADVERTORIAL YAYIN 

Kaynak: anka