Efes Selçuk’un kurtuluşunun 99. Yılı sebebiyle düzenlenen EFEST, tüm hızıyla devam ediyor. “Geçmişi Hisset, Geleceği Keşfet” sloganıyla düzenlenen EFEST’in ikinci gününde Efes Selçuklu gençlerin rap performansları büyük beğeni topladı.

EFEST’in ikinci günü, Pamucak’ta kadınların katılımıyla düzenlenen EFEST Aerobik Atölyesi ile başladı. Efes Selçuklu kadınlar, Fitness Milli Takım Sporcusu Derin Uygur ile birlikte cimnastik,  Zuhal Gülümser ile yoga yaptılar.

İstasyon Meydanı’nda düzenlenen çocuk sahnesi ve etkinlikleri, sokak sanatçılarının sergilediği performanslar ve yöresel lezzet tadımları, festivalin ikinci gününde de devam etti. 

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, festival stantlarını gezerken; Efes Selçuklu bisikletçiler,  düzenlenen bisiklet turunda Ahmet Ferahlı Parkı’ndan Efes Tarlası Yaşam Köyü’ne kadar pedalladılar.

Akşam saatlerinde Pazar Yeri Ana Sahne'de sergilenen break dans gösterisinin ardından “Gitme Kal” şarkısıyla başarı yakalayan Arteks sahne aldı. Sidar Beyaz ve Mustafa Kepe’nin rap performanslarının ardından Efes Selçuklular'ın yakından tanıdığı bir diğer isim Uğur Çakır sahne aldı. Festivalin ikinci günü, İlker Pehriz Band konseri ile son buldu.

 

 

 

 

 

Kaynak: anka