Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, kent merkezinde yapımı tamamlanan ve çalışmaları süren yolları denetledi; vatandaşlarla sohbet ederek, “Adana’nın tüm yollarını yapacağız” dedi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü ekipleri, Yüreğir İlçesi’nde Fatih Caddesi, Afet Evleri Caddesi ve Koza Bulvarı’nda asfaltlama ve çizgi çalışmalarını tamamlayarak, yolu vatandaşın hizmetine açtı.

"ADANA’NIN BÜTÜN YOLLARINI YAPACAĞIZ"

Yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Zeydan Karalar’a vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Başkan Karalar, Fatih Caddesi’ne yaklaşık 8 bin ton asfalt döküldüğünü belirterek, “16 senedir yapılmayı bekleyen bir yol burası. Adana’nın her tarafında olduğu gibi burada da çok kaliteli asfalt döktük. Adana’nın bütün yollarını yapacağız, yenileyeceğiz. Atakent Mahallesi’ne, halkımıza, muhtarımıza hayırlı olsun” dedi.

Başkan Zeydan Karalar’a teşekkür eden Atakent Mahalle Muhtarı Ramazan Susan da “Sizin sayenizde vatandaşa karşı alnım açık geziyorum. Elinize kolunuza sağlık” diye konuştu.

KÖPRÜ MÜJDESİ 

Yüreğir Koza Bulvarı’ndaki çalışmaları da denetleyen Başkan Karalar, burada vatandaşlara köprü müjdesi verdi. Yapımı gerçekleştirilecek bir köprü ile Koza Bulvarı’yla kesişen Bahar Caddesi’ni Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’na bağlayacaklarını açıklayan Başkan Zeydan Karalar, Adana için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.

 

Kaynak: anka