Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Kayseri’nin Develi ilçesini ziyaret etti. Esnafla biraraya gelen Erbakan, babası merhum Necmettin Erbakan’ı anarak, “Aynı Erbakan Hocamızın yaptığı gibi çalışmaları devam ettiriyoruz” dedi.

Erbakan, üç günlük Kayseri ziyaretinin son gününde Develi’ye gitti. Develi İlçe Başkanı Mahmut Kılınç, ilçe teşkilatı tarafından ilçe girişinde karşılanan Erbakan, konvoy ile ilçe merkezine geldi. Ardından esnafı ziyaret eden Erbakan, Develi Meydanı’nda da vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Erbakan vatandaşlarla sohbetinde şunları söyledi:

“Bugün Kayseri’nin ilçelerini geziyoruz, inşallah buradan sonra Yahyalı’ya da gideceğiz. Dün merkezdeydik, geçen hafta Konya’daydık. Önümüzdeki haftalarda çalışmalarımız olacak. Aynı Erbakan Hocamızın yaptığı gibi çalışmaları devam ettiriyoruz. Tabii Erbakan Hocamızın gönlümüzdeki yeri ayrı, Hâlâ ülkenin dört bir yanından dua ediyorlar, ‘Allah Erbakan Hocadan razı olsun’ diyorlar. ‘Biz onun kurduğu fabrikalardan ekmek yedik’ diyorlar. Biliyorsunuz 24. Hükümette dünya şampiyonluğu seviyesinde maaş zamları yapılmıştı. İşçiye, memura, emekliye yüzde 100, yüzde 200, yüzde 320 zamlar yapılmıştı. Yani 100 alan bir işçi 100 aldı, 200 aldı, 300 aldı, 400 aldı. Bu dünyada eşi görülmemiş bir şey. Yine gittiğimiz yerlerde ‘Allah Erbakan Hocadan razı olsun. Biz o dönemdeki bolluğu, bereketi bir daha görmedik. O dönemde yapılan maaş zamlarıyla hâlâ ayakta duruyoruz. O zamlar olmasa şu an aldığımızın üçte birini alıyor olurduk’ diye bizzat emeklimiz, memurumuz, işçimiz bize söylüyorlar ve dua ediyorlar.”

Kaynak: anka