YUSUF KILIÇ

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yerel basının sorunlarının yer aldığı bir dosya sundu. 

CHP’li Belediyeler Çalıştayı’nın üçüncü günü, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katıldığı “Yerel Basın Sohbeti” ile bu sabah başladı. Toplantıya CHP Gaziantep milletvekilleri Bayram Yılmazkaya ve İrfan Kaplan, CHP Gaziantep İl Başkanı Neşet Uçar, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin Başkanı İbrahim Ay ve yönetim kurulu üyeleri ile yerel basın çalışanları katıldı. 

Toplantının sunum konuşmasını yapan Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, “CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ve belediye başkanlarını kentimizde ağırladığımız için mutluyuz. Ben Gaziantep basını adına kendisine hoş geldiniz diyorum. Kentimiz yerel basınının bilinen sorun ve taleplerini uzun uzadıya anlatıp zaman almamak adına, hazırladığımız bu dosyayı kendilerine sunuyorum” dedi.

SORULARI CEVAPLADI

Kılıçdaroğlu ise “Siyasetçiye daha fazla söz hakkı veren cemiyet başkanıma teşekkür ediyorum” dedi. Kılıçdaroğlu kahvaltının ardından “Sorular bitene kadar buradayım” diyerek, yerel basın temsilcilerinin bütün sorularını yanıtladı.

 

Kaynak: anka