Yenimahalle Belediyesi, bayramın ardından Başkentin en büyük ve en modern tesislerinden Yakacık Kurban Satış ve Kesim Alanı’nda temizlik ve alan düzenleme çalışması yaptı.

Bayram süresince kurulan 207 çadırda toplam 5 bin 800 büyük baş ve 6 bin küçükbaş hayvana ev sahipliği yapan Yakacık’ta, Yenimahalle Belediyesi tam kadro görev yaptı. Kurbanlıkların çadırlara alındığı ilk günden bayramın son gününe kadar maske ve dezenfektan dağıtımı yapılan alanda, zabıta görevlileri 24 saat mesai yaptı. Temizlik görevlilerinin sürekli dezenfekte ettiği pazarda, vatandaşlar hiçbir sıkıntı yaşamadan kurbanlarını aldı ve kesti.

Çadırların tamamının sökülmesinin ardından da Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri ve Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler alana girdi.Altyapı ve üstyapı çalışmalarının sürdürüldüğü alanda kireçleme çalışması yapıldı.

"EMEKÇİLERMİZ SAYESİNDE SIKINTISIZ BİR BAYRAM YAŞADIK"

Yenimahalle sakinlerinin huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmesi amacıyla bayram öncesinden başlayarak belediye ekiplerinin 24 saat görev başında olduğunu belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da Yenimahalle’de bayramı coşkuyla kutladık. Ekiplerimizin özverili çalışmaları sonucunda hiçbir sıkıntı yaşamadan mutlu bir bayram yaşadık. Yenimahallelilerin huzuru ve güveni için çalışan tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: anka