Yenimahalle Belediyesi sporcuları, Muaythai İllerarası Dostluk Kupası’nda 8 altın, 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazandı.

Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından 15-19 Eylül arasında Ankara’da organize edilen Muaythai İllerarası Dostluk Kupası’na, antrenörler Faruk Çelikten ve Serdar Bal yönetiminde 12 sporcu ile katıldı. Yenimahalle Belediyesi’nin sporcuları, turnuvada 8 altın, 1 gümüş, 3 bronz madalya kazandı. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü, takım olarak da 3’üncülük kupası aldı.

19 Mayıs Spor Kompleksi Şefik Tetik Boks Salonu’nda düzenlenen Muaythai İllerarası Dostluk Kupası’nda, Ahmet Ertuğrul Akpınar, Muhammet Konuralp Akpınar, Mesut Aktaş büyük erkek kategorisinde altın madalya; Başar Şanal, Yaşar Tuğ, Seymen Efe Soyaslan, Mirkan Kılıç üst genç kategorisinde altın; Musa Çelikten bronz madalya; büyük bayan kategorisinde Edanur Mercan altın madalya; Simay Çamurdaş ve Tuğba Coşkun bronz madalya; Kadir Çamurdaş alt genç kategorisinde gümüş madalya kazandı.

“GENÇLERİMİZİ SPOR BRANŞLARINA YÖNLENDİRMEK İÇİN ARALIKSIZ ÇALIŞIYORUZ"

Yenimahalle’de spora ve eğitime yapılan yatırımların meyvelerini verdiğini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de sporun her dalına ayrı ayrı önem veriyor ve gençlerimizi spor branşlarına yönlendirmek için aralıksız çalışıyoruz. Spor, çocuklarımızın fiziksel ve zihinsel gelişimine büyük katkı sunuyor. Bu nedenle ailelerimiz çocuklarını spora yönlendirsin istiyoruz. Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü bünyesinde mücadele eden sporcularımız, katıldıkları ulusal ve uluslararası turnuvalarda ilçemize büyük gurur yaşatıyor. Yıl boyunca gençlerimizin başarısı için yoğun emek harcayan antrenörlerine teşekkür ediyor, bize bu gurur yaşatan sporcularımızı da yürekten kutluyorum” dedi.

Kaynak: anka