AHMET ÜNSAL

İzmir – Ankara karayolu üzerinde otomobil ile traktörün karıştığı kazada, 4 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle, karayolunda; İzmir yönüne akan trafik bir süre polis kontrolünde tek şeritten sağlandı. 

Kaza, bugün saat 10:45 sıralarında İzmir-Ankara karayolu üzerinde meydana geldi. Turgutlu Otobüs Terminali’nin tam karşısında, İzmir yönüne giden Muhammet Ay (37) yönetimindeki 34 CDT 548 plakalı otomobil, aynı yönde seyreden Sedat Keskin’in (25) kullandığı 45 SA 1877 plakalı traktörü sağ şeritten geçmek isterken römorka çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilde bulunan Büşra Altın (24), sürücü Muhammet Ay, traktör sürücüsü Sedat Keskin ve Mustafa Keskin (56) yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi yönlendirildi. Yaralılardan Büşra Altın Özel, Ege Umut Hastanesi’ne; diğer yaralılar ise Turgutlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedaviye alınan yaralılardan Muhammet Ay’ın sağlık durumunun ağır, diğerlerinin ise iyi olduğu öğrenildi.

Kaza sonrası yolun İzmir yönüne ulaşım, bir süre polis kontrolünde tek şeritten sağlandı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaynak: anka