Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli,  Belediye Meclis Üyeleri Gülcan Ayışığı ile Eren Gürtekin ile birlikte Trakya Belediyeler Birliği’nin tüzük değişikliği nedeniyle gerçekleştirdiği olağanüstü meclis toplantısına katıldı. Toplantıda 4 olan encümen üyesi sayısı, Karahalil Belediye Başkanı Aykut Yakut ile Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel’in seçilmesiyle 6’ya yükseltildi.

Trakya Belediyeler Birliği'nin 2022 yılındaki ilk meclis toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya, Başkan Gerenli ve meclis üyeleri Gülcan Ayışığı ile Eren Gürtekin’in yanı sıra birlik üyesi belediye başkanları katıldı.

Birliğin tüzük değişikliği nedeniyle encümen üyesi sayısının 6’ya çıkarılması nedeniyle gerçekleştirdiği olağanüstü meclis toplantısında 2 yeni encümen üyesinin seçimi yapıldı.

ENCÜMENE YENİ İKİ İSİM

Gerçekleştirilen toplantıda iki yeni encümen üyesinin seçimi yapıldı. Gizli oylamayla yapılan seçim sonucunda Karahalil Belediye Başkanı Aykut Yakut ve Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel encümen üyeliğine seçildi. Böylece encümen üyesi sayısı 4’ten 6’ya yükselmiş oldu.

Toplantı sonrası Başkan Gerenli, “Toplantıda meclis encümen üyeliğine seçilen Karahalil Belediye Başkanı Aykut Yakut ve Pehlivanköy Belediye Başkanı Hüseyin Açıkel'i tebrik ederim” dedi.

 

 

Kaynak: anka