Torbalı Belediyesi'nin kültür, tarih ve turizm potansiyelini tanıtmak için katıldığı Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı.

Torbalı Belediyesi standı protokol üyeleri ve davetliler tarafından ilgi ile karşılandı. Standı ziyaret eden katılımcılara  Torbalı ve Metrepolis Antik Kenti tanıtılırken, "Torbalı İnciri", zeytin kolonyası, magnet gibi çeşitli hediyeler verildi.

Torbalı Belediye Başkan Mithat Tekin, fuarın ilk gününde bizzat stantta yer alarak katılımcılarla ilgilendi. Torbalı Belediye Başkan yardımcıları Ali Yakupoğlu ve Yavuz Selim Özgan da Başkan Tekin'e eşlik etti.

Fuarın açılışının yoğun bir katılımla yapıldığını ifade eden Tekin "İlçemizin köklü tarihini, kültürel etkinliklerimizi ve turizm potansiyelimizi ziyaretçilerimize anlatmak, ilçemizi tanıtmak için Travel Turkey İzmir Uluslararası Turizm Fuarı'na katılım sağladık. Standımıza gösterilen yoğun ilgi bizleri memnun etti. İlçemizin tanınırlığını arttırmak için bu ve benzeri organizasyonlara katılmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: anka