Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’in Genç’in vizyon projeleri arasında bulunan 100 yataklı Döşemealtı Termessos Hastanesi, Uluslararası Kristal Elmas ödülüne layık görüldü. Başkan Genç, “Bu çok anlamlı ödülü tüm Döşemealtılı hemşehrilerim adına alıyorum” dedi.

İstanbul Ataşehir’de düzenlenen gecede, iş, siyaset, sanat ve spor dünyasının bir çok başarılı ismi bir araya geldi. 

13 Ekim doğumlu Genç, 100 yataklı Döşemealtı Termessos Hastanesi projesiyle, doğum gününde ödül alarak iki mutluluğu bir arada yaşadı.

DOĞUM GÜNÜNDE GELEN BÜYÜK ÖDÜL

Başkan Genç, ödülünü aldıktan sonra yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Döşemealtı tarihiyle, doğasıyla, kültürel zenginlikleriyle Antalya’nın yeni yaşam alanı. Görevde olduğum 2 dönemde bir çok projeye imza atmış ve bir çok ödül almıştım ama bu ödül benim için çok daha özel ve önemli. Çünkü bir ilki başarmıştık. Bölgemizde yaptığımız anketlerde ilk sırada ihtiyaç tam teşekküllü bir hastaneydi. Yerel yönetim olarak görevimiz olmamasına rağmen bize düşen vatandaşımızın bu beklentilerini karşılamaktı. Bütün ekibimizle büyük bir özveriyle çalışarak 100 yataklı hastaneyi ilçemize kazandırdık. Son 1.5 yıldır yaşadığımız pandemi döneminde ne kadar doğru bir proje olduğu ortaya çıktı. Benim için çok özel ve anlamlı bu ödüle layık gördüğünüz için ben tekrar teşekkür ediyorum. Tüm Döşemealtı halkı adına bu ödülü alıyorum, herkese saygılar sunuyorum.” diye konuştu.

Gece, Demet Akalın konseriyle sona erdi.

Kaynak: anka