Eskişehir'in Tepebaşı Belediyesi'ne ait Su Sporları Merkezi’nde yer alan açık havuz, kent halkına hizmet veriyor. Hijyen koşullarına uygun, dünya standartlarındaki havuz, ailelerin çocuklarıyla birlikte güven içinde keyifli zaman geçirmelerini sağlıyor.

Tepebaşı Belediye’nin uluslararası Leeds sertifikalı çevreci binası Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri'ndeki Su Sporları Merkezi, bu yıl da hijyen standartlarına uygun açık havuzu ile kent halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Özellikle çocuklara 4 mevsim yüzme sporu ile ilgilenme imkanı tanıyan dünya standartlarındaki merkez, yaz aylarında hizmet veren açık havuzu ile ailelere çocuklarıyla birlikte eğlenceli zaman geçirebilme fırsatı sunuyor. Pandemi önlemleri çerçevesinde, süre sınırlaması ve kişi sayısı sınırlamasıyla hizmet veren tesiste, maske ve sosyal mesafe kuralları da aksatılmıyor.

19, 20 VE 21 TEMMUZ’DA KAPALI

Tepebaşı Belediyesi yetkilileri, açık havuzun Kurban Bayramı dolayısıyla 19, 20 ve 21 Temmuz’da hizmet vermeyeceğini bildirdi. Ertuğrulgazi mahallesindeki Ahmet Vefik Caddesi’nde hizmet veren havuzu kullanmak için randevu almak isteyen vatandaşlar, Tepebaşı Belediyesi’nin internet adresini kullanabilecekler.

Kaynak: anka