Tepebaşı Belediyesi'nin Kadın Üretici Ürün Satış Noktası'na sağladığı ücretsiz servis hizmeti sürüyor. 

Kadın Üretici Ürün Satış Noktası haftada üç gün olmak üzere Özdilek Sanat Merkezi, Batıkent Belde Evi ve Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde hizmet veriyor. Kırsal mahalle sakini üretici kadınlar, kurulan tezgahlarda ürettikleri doğal ürünleri kent halkına satıyor. 

Tepebaşı Belediyesi tarafından ücretsiz tezgah ve çadırların verildiği Kadın Üretici Ürün Satış Noktası’ndaki kadınlar, ürettikleri hamur işi, salça, turşu, reçel, kurutulmuş sebzeler, makarna, mantı, tarhana, tatlı, meyve ve sebze gibi ürünleri Eskişehirlilerle buluşturuyor.

BATIKENT'E DE ÜCRETSİZ SERVİS

Her cumartesi kurulan Batıkent Kadın Üretici Ürün Satış Noktası için Uluönder Mahallesi ve Sıhhiye Meydanı’ndan elektrikli otobüsler ile ücretsiz ulaşım hizmeti devam ediyor.

Sıhhiye Meydanı ve Uluönder Mahallesi sefer saatleri 11.00 ve 14.00 olarak belirlendi. Dönüşler ise 12.15 ve 15.15 saatlerinde gerçekleştiriliyor.

Öte yandan Kadın Üretici Ürün Satış Noktası; salı günleri Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde, perşembe günleri Özdilek Sanat Merkezi bahçesinde ve cumartesi günleri de Batıkent Belde Evi bahçesinde kuruluyor.

Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, korona virüsle mücadelenin verildiği bugünlerde; hijyen, sosyal mesafe, maske kullanımı gibi önlemler eşliğinde hizmet veriyor.

Kaynak: anka