Eskişehir'de Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesi yönetimi ve üyeleri ile buluştu. Başkan Ataç, “Bu ilişkilerin karşılıklı güven üzerine kurulması çok önemli. Sizler bize, bizler de size güveniyoruz. Bu sayede daha güzel işler yaparak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Tepebaşı Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen programa, CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şube Başkanı Ekrem Dumlu ve dernek üyeleri katıldı.

Başkan Ataç toplantıda şunları söyledi:

“Uzun yıllardır birbirimizle süren güzel ilişkilerimiz, gerçekten örnek olacak nitelikte. Biz bu ilişkilerin sürekli gelişerek devam etmesini istiyoruz. Pandemiden dolayı bir süredir buluşamadık ama kendimize daha dikkat ederek bu süreci atlatmaya gayret edeceğiz. Sağlık, Tepebaşı Belediyesi’nin en çok önem verdiği alanlardan bir tanesi. Örnek sağlık projelerimiz var; Alzheimer Konukevi, Sağlıklı Yaşlılar Konuk Evi, Şirintepe Çocuk Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yönelik evde sağlık ve bakım hizmetleri uygulaması TEBEV gibi. Bu çalışmalar, birçok ildeki belediyelerde yok. Elimizden geldiğince daha iyilerini yapmak için gayret ediyoruz. Yakında Zincirlikuyu’da bir bağışçımızın destekleri ile yapımını tamamladığımız yaşlı bakım evinin açılışını yapacağız. Bizim için çocuk, engelli, kadın, genç, deneyimli vatandaşlarımız; her bir birey çok kıymetli. Bu ülkede yaşayan her insan kıymetli.”

 

 

Kaynak: anka