Tarsus Şehir Tiyatrosu, 2 yıl içinde kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Tarsus Şehir Tiyatrosu oyuncusu Hacer Öner, Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivali'nde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü aldı.

Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu, dünyadan ve Türkiye’den seçkin tiyatro gruplarının sahne aldığı 3. Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivali’ne katıldı.  

Festivalde sahne alan Tarsus Şehir Tiyatrosu, Çehov Vodvil oyunu ile seyirciyle buluştu. Anton Pavloviç Çehov’un iki oyunundan derlenen "Çehov Vodvil" oyunun reji ve dramaturji çalışmalarını Nihat Çapar yapıyor. Murat Çapar, Özmen Güvençli, Derya Güneri, Hacer Öner, Ertan Rüstem ve Ozan Karabulut da rol alıyor.

EN İYİ KADIN OYUNCU ÖDÜLÜ VERİLDİ

Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nun 3. Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivali kapsamında sahnelediği “Çehov Vodvil” oyunuyla, ödüle değer görüldü. Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncusu Hacer Öner, oyundaki performansıyla "En İyi Kadın Oyuncu Ödülü"nün sahibi oldu.

Ödülünü alan Tarsus Şehir Tiyatrosu oyuncusu Hacer Öner, “Uluslararası bir festivalden ödül almak gerçekten onur verici, çok mutluyum. Öncelikle beni yetiştiren hocalarım Nihat ve Murat Çapar'a çok teşekkür ederim. Ayrıca bu ödülü tüm ekip arkadaşlarım adına alıyorum. Başarı hepimizin, devamını dilerim" dedi.

Kaynak: anka