Tarsus Belediyesi, hava şartlarının iyileşmesiyle beraber başlattığı yol çalışmalarına hız verdi. Başkan Haluk Bozdoğan, "Yapılan planlama doğrultusunda şehirde bozuk yol kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tarsus Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde asfaltlama, yama, kaldırım düzenleme ve bordür yenileme çalışmalarını belirlenen plan dahilinde sürdürüyor. 

Kırsalda, Egemen, Baharlı, Kelahmet, Akarsu, Heleke, Hacıbozan, Konaklar, Nemiroğlu, Kocaköy, Çiçekli, Alifakı, Dedeler,Taşkuyu, Sayköy, Kerimler, Cinköy, Kaleburcu ve Ballıca mahallelerinde yollara serme ve sıkıştırma işlemi yapan ekipler, şehir merkezinde de Öğretmenler ve Anıt mahallelerinde sokakları sıcak asfaltla kapladı. 

Şehir merkezi ve kırsal bölge ayrımı yapmadan yol çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürdüklerini dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, "Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, şehir genelinde farklı ekipler halinde kırsalda ve şehir merkezinde farklı kollardan çalışmalar yürütüyorlar. Yapılan bu çalışmalar kapsamında asfalt serme, asfalt yama, soğuk asfalt, yol açma ve düzenlemenin yanı sıra kaldırım düzenleme, bordür yenileme çalışmalarını da devam ettiriyorlar. Bizler hizmette eşitlik ilkesiyle hareket ederek şehirde çalışmalarımızı yürütüyoruz, bu anlayışla güzel şehrimizde Tarsus’ta bozuk yol kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Kaynak: anka