SERDAR ÜNSAL

Iğdır’da öğrenci servisi şoförlüğü yapan Allahverdi Türkeli, yolda bulduğu bir miktar parayı Belediye Zabıta müdürlüğüne teslim etti.

Zabıta ekipleri yaptıkları araştırmada, parayı düşüren kişinin Baycan Çalışkan olduğunu ve kendilerine müracaat ettiğini belirledi. Para, Baycan Çalışkan’a tutanakla teslim edildi.

Zabıta Amiri Caner Aydın, şunları söyledi:

“Bugün Zabıta Müdürlüğümüze Baycan Çalışkan isimli bir vatandaş parasının kaybettiğini söyledi. Bunun üzerine Zabıta Müdürlüğümüz para kayıp olduğunu anons ettik. Bir miktar para kayıp olduğu söylendi. Parayı bulan Allahverdi Türkeli isimli şahıs zabıta müdürlüğümüze gelerek bir miktar para bulduğunu söyledi. Söylenen para ile kayıp olan para uyuştuğu görüldü. Parayı kaybeden şahıs Baycan Çalışkan’a, para teslim edildi. Parayı bulan Allahverdi kardeşimize de dürüstlüğünden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Kaybettiği parasını zabıta müdürü Caner Aydın’dan alan Baycan Çalışkan, “Allahverdi kardeşime çok teşekkür ederim. Bir miktar paramızı kaybettim. Örnek vatandaş bu olsa gerek. Parayı bulmuş getirmiş Caner beye teslim etmiştir. Beni de çağırdılar buraya sağ olsunlar var olsunlar paramı aldım. Örnek davranıştır. Kendisine teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Kaynak: anka