Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Kurban Bayramı sonrasında belediye çalışanları ile bir araya geldi. Başkan Genç bayramda aldığı kurbanlığı her sene yaptığı gibi belediye çalışanları ile paylaştı.

Sarıyer Belediye Başkanı Genç, geleneksel hale getirdiği şekilde bu yıl da kestiği kurban etinden personeline yemek verdi. Sarıyer Belediyesi çalışanları, Ferahevler’de bulunan Fen İşleri Şantiyesi’nde buluştu. Bayram geleneği haline gelen yemeğe katılanlara alan girişinde dezenfektan ve maske dağıtıldı.

Başkan Genç, burada yaptığı konuşmada, "Bu İslamiyet'in, geleneklerimizin başında gelen bir gelenek. Çünkü, kurban kesmek en büyük ibadet" dedi. Genç, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde dayanışmayı en üst seviyeye taşımalıyız. Yurttaş, vatandaş, çalışan, dışarıdaki sokaktaki insan herkes sorumluluğunu bilmek ve yerine getirmek zorunda bunlar yapıldığı anda toplumsal yaşamda o barış dediğimiz şeyi beklentimizi çok iyi bir şekilde yerine getirmiş oluruz."

 

Kaynak: anka