Muratpaşa Belediyesi’nin sağlıklı yaşam projesi "Sağlıklı Muratpaşa Hareketi" kapsamında parklarda, pazar yerlerinde ve belediyenin açık hava spor tesislerinde sabah sporu devam ediyor.

Muratpaşa Belediyesi, antrenörleri, diyetisyenleri, 55 mahallesinden gönülleriyle Türkiye’nin en geniş kapsamlı sağlıklı yaşam projesi "Sağlıklı Muratpaşa Hareketi" kapsamında kademeli normalleşmeyle birlikte sabah sporu yeniden başladı.

22 farklı noktada hafta içi iki gün düzenlenen sabah sporuna salgın nedeniyle sadece yetişkinler katılabiliyor. Matların sosyal mesafe kuralarına göre yerleştirildiği spor çalışmaları yaklaşık bir saat sürüyor.

Belediyenin sağlıklı yaşam adına sunduğu bu hizmetten yararlanan Muratpaşalılar, memnuniyetlerini dile getiriyor.

Haftanın son iş gününde Cumhuriyet Mahallesi’nde kapalı pazar yerinde düzenlenen sabah sporuna katılan Cemile Yıldız, “17 günlük tam kapanmadan sonra gayet güzel bir şekilde pandemi kurallarına uyarak sporumuza başladık. Hocalarımıza ve belediyemize teşekkür ediyorum. Çok memnunuz” diye konuştu.

Cumhuriyet Mahallesi muhtarı Gülay Eser ise düşüncelerini şu sözlerle dile getirdi:

“Mahallelimizde talep oluştuğu zaman hemen sonuç veren bir belediyemiz var. Bizler sabah sporu etkinliği istemiştik ve oldu. Pandemi kurallarına uyarak spor yapma imkanımız oldu."

Kaynak: anka