TUNAKAN YILDIRIM

Ülke genelinde kısıtlamaların kalkmasının ardından, Safranbolu’da gece yürüyüşü düzenlendi. Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Şebnem Urgancıoğlu Ergüder, yürüyüşü sağlık çalışanlarına armağan ettiklerini bildirdi.

Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği tarafından organize edilen yürüyüş, dün gece saat 21:00’de başladı. Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’nin de katıldığı yürüyüşe yaklaşık 70 kişi katıldı. Ulu Camii önünde toplanan yaklaşık grup, tarihi çarşı içinden yürüyerek, Hıdırlık tepesine ulaştı. Burada hep birlikte hatıra fotoğrafı çektiren grup üyeleri, bir süre dinlendikten sonra geri dönüşe geçti.

SAĞLIK ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR EDİLDİ

Safranbolu Turizm İşletmecileri Derneği Başkanı Şebnem Urgancıoğlu Ergüder, toplam 1 saat süren yürüyüş sonrası şunları söyledi:

“Bugün 1 Temmuz. Yasakların kalkmasıyla böyle bir kutlama, birlikte Safranbolu'nun güzelliğine dalma yürüyüşü yaptık. Gerçekten çok güzel de bir kalabalık oluştu. Sağ olsun Safranbolu dağ ve doğa sporları kulübü bize eşlik etti. Belediyenin desteğiyle yaptık bu etkinliği aslında. Kaymakam bey de katılmayı çok istiyordu, biraz rahatsızlanmış katılamadı. Dolayısıyla çok keyifli olduğunu düşünüyorum. Safranbolu Kültür ve Turizm Vakfı bize destek verdi. El ele keyifli bir yürüyüş yaptık. Bugünü, yani yasakların kalkmasını bize yaşatan sağlık çalışanlarına yürüyüşümüzü ithaf ediyorum. Hepsine de gerçekten minnetlerimizi, şükranlarımızı sunuyoruz.”

 

Kaynak: anka