Atakum Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında sahne alan rap sanatçıları Sefo, Reynmen ve Berkcan Güven, Büyük Samsun Konseri’nde Samsunlulara unutulmaz bir gece yaşattı 

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda Selçuk Balcı ve İsmail Altunsaray konserleri ile keyifli bir gece yaşayan Atakumluların bayram coşkusu, Samsunlu rap sanatçısı Sefo, Reynmen ve Berkcan Güven ile devam etti. Büyük Samsun Konseri için Atakum Kent Meydanı’nı dolduran hayranlarıyla bir araya gelen rapin genç yıldızları, eşsiz sahne enerjileriyle müzik ziyafeti yaşattı. 

“SİZ, ATATÜRKSÜNÜZ”

Sahneye eşi Gülay Deveci ile çıkarak “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” tezahüratları yapan gençlere seslenen Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, şunları söyledi:

“Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuiyet’i emanet ettiği sevgili gençler. Siz Türkiye Cumhuriyeti'nin geleceğisiniz. Siz, Atatürksünüz. Mustafa Kemal’in, Samsun’un, 19 Mayıs kentinin gençliği böyle olur işte. Tüm Türkiye sizi izliyor, sizden ‘Atatürk’ün emanet ettiği gençlik bu’ dedirtmenizi bekliyorum. Ben de Atakum Belediye Başkanı ve bir ağabeyiniz olarak sizden bekleneni yapmanızı, ‘Biz buradayız, Atatürk’ün Cumhuriyeti’ni biz koruyacağız’ demenizi istiyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında bu etkinliği gerçekleştiriyoruz. 30 Ağustos Anadolu’nun, Türklüğün en kutsal günlerinden birisi. Onu kutluyoruz. 19 Mayıs, İnönü ile Sakarya savaşları ve İzmir. Peşinden Lozan. Cumhuriyet bu süreçte kuruldu. Onun lideri Mustafa Kemal Atatürk. Biz O’nun yolundan gideceğiz ve bize emanet ettiği Cumhuriyet’i yeniden kuracağız. Bu akşam sahne alan arkadaşlarımız hepsi sizin yaş kuşağınızda. Hepsi birbirinden genç ve ünlü. Size arkadaşlarımızın bu akşam bir de sürprizi var. Bayramınızı kutluyorum, yolunuz açık olsun.” 

REYNMEN SÜRPRİZİ

Müzik listelerinde üst sıralarda yer alan genç rap sanatçılarını dinlemek için Samsunlular, alanı saatler öncesinden doldurdu. Rap müziğini her yaş grubundan dinleyiciye sevdiren sanatçılar, sahne performansları ile büyük beğeni topladı. Gecenin sürprizi ise konser öncesinde sahne alacağı açıklanmayan Reynmen oldu. Reynmen’i sahnede gören hayranları, büyük şaşkınlık ve sevinç yaşadı.

Konser sonunda Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, genç sanatçılara, Atakum Kadın Kooperatifi’nin ürettiği tablolardan hediye etti.

 

 

Kaynak: anka