İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, 16-19 Şubat 2022 tarihlerinde İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde yapılacak HORECA Fair Uluslararası 3. Otel Ekipmanları, Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nın tanıtım toplantısına katıldı. Özuslu, “2022’de İzmir’de 31 fuar yapılacak. Bu pastayı büyütmek için uğraşıyoruz. Ne kadar çok fuar yapılırsa ekmeğimiz o kadar büyüyecek” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in “Fuarlar kenti İzmir” vizyonu doğrultusunda kentte düzenlenen fuar sayısı artmaya devam ediyor. 16-19 Şubat 2022 tarihlerinde GL Platform tarafından Fuar İzmir’de düzenlenecek HORECA Fair Uluslararası 3. Otel Ekipmanları, Ağırlama Konaklama Teknolojileri ve Ev Dışı Tüketim Fuarı’nın tanıtım toplantısı bugün yapıldı. İzmir Ticaret Odası’ndaki toplantıya İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan, Türkiye Aşçılar Federasyonu İcra Kurulu Başkanı Rahmi Yılmaz, İzmir Ticaret Odası üyeleri, sektör temsilcileri ve basın mensupları katıldı. 

İZMİR’DE 31 FUAR YAPILACAK

İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mustafa Özuslu, “Fuarlar, bir kentin dünya ile entegrasyonunda en önemli fırsattır. 99 yıl önce İzmir İktisat Kongresi’nde Mustafa Kemal Atatürk, İzmir için ‘Fuarlar şehri olmalıdır’ derken bu kentle ilgili bir vizyon ortaya koydu. Bugün Türkiye’de İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kendi kaynaklarıyla yaptığı en büyük merkezlerinden biri olan Fuar İzmir’e sahibiz. 2022 yılında İzmir’de 31 fuar yapılacak. Bu pastayı büyütmek için uğraşıyoruz. Ne kadar çok fuar yapılırsa kentimiz o kadar gelişecek ve ekmeğimiz o kadar büyüyecek. Herkesin gıptayla baktığı bir kenti birlikte yaratıyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN SOYER’E TEŞEKKÜR

GL Platform Genel Müdürü Gül Ceylan ise sektörün ihtiyaç duyduğu her şeyin bu fuarda yer alacağını belirterek, “Emekleri için İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’e teşekkür ederiz” dedi. Türkiye Aşçılar Federasyonu İcra Kurulu Başkanı Rahmi Yılmaz da fuar ile İzmir’in çok renkli dört gün geçireceğini ifade etti.

Kaynak: anka