Eskişehir Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Dayanışma Derneği, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarette, ihtiyaç sahibi 150 EYT’linin Halk Market’ten faydalanmasına karar verildi.

Eskişehir Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Dayanışma Derneği, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’u ziyaret etti. Odunpazarı Belediyesi Meclis Salonu’nda eski Odunpazarı Belediye Başkanlarından Ayhan Boyer, Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyesi Kadir Kodak, Eskişehir EYT Derneği Başkanı Mustafa Kara ve EYT’lilerin katılımıyla gerçekleşen etkinliğin ardından ihtiyaç sahibi 150 EYT’linin Halk Market’ten faydalanmasına karar verildi.

EYT’lilerin Halk Marketten faydalanmasını sağladığı için Kurt’a teşekkür eden Kara, “Başkan Kazım Kurt, her zaman emeklilikte yaşa takılanların yanında oldu. Bizlerin sorunlarını gündeme getirdi, yaşadığımız sorunların çözümü için çağrı yaptı. Yanımızda olduğu için kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan Kurt, EYT’lilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, EYT heyetine teşekkür etti. Her zaman mağdur olanların yanında olduğunu ifade eden Başkan Kurt, emeklilikte yaşa takılanlar sorununu hem ekonomik hem de sosyal bakımdan bir an önce çözümlenmesi gereken bir sorun olarak gördüğünü söyleyerek, “Odunpazarı Belediyesi olarak her zaman ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Kaynak: anka