Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı yaşam için parklarda gerçekleştirdiği sabah sporu etkinliklerine başlayacaklarını duyurdu. Kadınlara yönelik step ve aerobik branşlarında düzenlenecek olan spor etkinlikleri 7 Haziran 2021 Pazartesi günü ilk olarak Kentpark'ta gerçekleştirilecek.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi, sağlıklı ve kaliteli bir yaşam için parklarda gerçekleştirdiği sabah sporu etkinliklerine 7 Haziran Pazartesi günü Kentpark’tan start verecek. Alanında uzman spor antrenörleri tarafından gerçekleştirilecek spor etkinlikleri, sosyal mesafe kurallara uygun olarak yapılacak. Etkinliklerin her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri 08:00-09:00 saatleri arasında Kentpark’ta, Pazartesi ve Çarşamba günleri 09:00-10:00 saatleri arasında Selami Vardar Parkı’nda; Salı ve Perşembe günleri 08:00-09:00 saatleri arasında Cumhuriyet Parkı’nda, 09:00-10:00 saatleri arasında da Uğur Mumcu Parkı’nda gerçekleştirileceği bildirildi.

Sabah sporu etkinliğine katılmak isteyen vatandaşların pandemi koşulları nedeniyle matını, havlusunu ve suyunu getirmesi gerektiğini belirten yetkililer, tüm kadınları spor etkinliğine davet etti.

Kaynak: anka