Odunpazarı Belediyesi, yeni dönem spor atölyeleri başlıyor. Odunpazarı Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecek olan step, aerobik, pilates, yoga ve aerobik dans atölyeleri için ön kayıtlar açıldı.

Online ortamda gerçekleşecek ön kayıt işlemleri, 25 Eylül 2021 Cumartesi günü sona erecek. Ön kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar, "https://odunpazari.bel.tr/hizmet-rehberi/spor-isleri-onkayit" adresinden başvuru yapacak; kesin kayıtlar ise ön kayıt başvuru sırasına göre yapılacak.

Türk Telekom Ek Hizmet Binası Spor ve Dans Merkezi, Büyükdere Spor ve Dans Merkezi, Yenikent Spor ve Dans Merkezi, Erdal İnönü Spor ve Dans Merkezi, Selami Vardar Spor ve Dans Merkezi, Orhangazi Spor ve Dans Merkezi, Üniversite Evleri Spor ve Dans Merkezi ve Emek Spor ve Dans Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan spor atölyelerinde başvuru sayısı sınırlı olacaktır. Çalışmalarda, İçişleri Bakanlığı’nın koronavirüs önlemleri için yayınladığı genelgeye uygun olarak aşı ve PCR test kuralları geçerli olacak.

 

 

 

Kaynak: anka