Odunpazarı Belediyesi tarafından "her mahalleye kreş" hedefiyle yapımına başlanan Vadişehir Kreşi'nde sona gelindi. 13 Ekim Çarşamba günü ön kayıtların başlayacağı Vadişehir Kreşi'nde kısa sürede eğitime de başlanacak. Kreş çalışmalarının devam edeceğinin altını çizen Başkan Kazım Kurt, “Hemşehrilerime verdiğim her mahalleye kreş sözünün arkasındayım. Odunpazarı’ndaki kreş çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vadişehir Kreşimiz çocuklarımıza, kadınlara ve tüm hemşehrilerime hayırlı olsun” dedi.

Vadişehir Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde 13 Ekim Çarşamba günü (Yarın) ön kayıtlar başlıyor.

Vadişehir Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi, 3 yaşından 6 yaşına kadar olan çocuklara hizmet verecek. 2 katlı olan Vadişehir Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde 7 sınıf olacak. 140 çocuğun okul öncesi eğitim alacağı Vadişehir Oyunpazarı Gündüz Bakımevi ve Kreşi’nde sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilecek.

“HEMŞEHRİLERİME VERDİĞİM HER MAHALLEYE KREŞ SÖZÜNÜN ARKASINDAYIM”

Kreş çalışmalarının devam edeceğinin altını çizen Başkan Kurt, “Hemşehrilerime verdiğim her mahalleye kreş sözünün arkasındayım. Odunpazarı’ndaki kreş çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Vadişehir Kreşimiz çocuklarımıza, kadınlara ve tüm hemşehrilerime hayırlı olsun” dedi.

 

Kaynak: anka