Orhangazi Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında yanına gelerek top isteyen  çocuklara "başarılı karne getirene top" sözü veren Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, sözünü tuttu. Odunpazarı Belediyesi Orhangazi Halk Merkezi’nde çocuklarla bir araya gelen Başkan Kurt, “Çocuklarımızın okuması ve iyi bir eğitim alabilmesi için yerel yönetimlerin onları teşvik edici görevleri olduğunu düşünüyorum” dedi.

Orhangazi Mahallesi’nde gerçekleştirilen halk buluşmasında yanına gelerek top isteyen çocuklara "takdir getirene futbol topu" sözü veren Odunpazarı Belediye Başkanı, çocuklara verdiği sözü tuttu. 2021-2022 Eğitim ve Öğretim Yılının ilk döneminde başarılı olarak "takdir" alan öğrenciler ile bir araya gelen Başkan Kurt, kız çocuklarına voleybol, erkek çocuklarına ise futbol topu ve Odunpazarı Belediyesi tarafından çocuklar için özel olarak hazırlanan Atatürk’ün ölümsüz eseri Nutuk’u hediye etti.

Orhangazi Halk Merkezi’nde gerçekleşen buluşmada, Başkan Kurt bir süre çocuklarla sohbet etti. Çocukların karnelerini inceleyerek, çocuklara başarılarının devamını diledi.

Çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Kurt, bir ara çocuklarla top sektirdi. Futbol toplarını ve çocuklar için özel hazırlanan Nutukları alan çocuklar ise kendilerine verdiği sözü tuttuğu için Başkan Kurt’a teşekkür etti. Çok mutlu olduklarını dile getiren çocuklar, daha çok ders çalışacaklarına dair Başkan Kurt’a söz verdi.

“ÇOCUKLARA VERDİĞİM SÖZÜ TUTTUM”

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kurt, halk merkezlerinin halkın sorunlarının tartışıldığı ve konuşulduğu merkezler olduğunu vurguladı. Başkan Kurt, “Orhangazi Halk Merkezimiz tarafından düzenlenen halk buluşmasında, çocuklarımız benden futbol topu istedi. Ben de onlara ‘Şubat tatilinde takdir getirene futbol topunu veririz’ dedim. Bugün de, çocuklarımıza verdiğim sözü tuttum ve takdir alan çocuklarımıza futbol toplarını hediye ettik. Halk buluşmalarımız, bütün mahallelerde devam edecek. Ben çocuklarımızın okuması ve iyi bir eğitim alabilmesi için yerel yönetimlerin onları teşvik edici görevleri olduğunu düşünüyorum. Bu da onların bir parçasıdır. Halk merkezlerimizi halkın ve çocukların eğitimine katkı olsun diye açtık. Bu çocuklarımız da Orhangazi Halk Merkezimizin en yakın takipçisi olacaktır. Hem çocuklarımıza hem de ailelerine teşekkür ediyorum” dedi.  

 

Kaynak: anka