“Nilüfer +1 Güz Konserleri”nde sahne Gaye Su Akyol’un oldu. Vatandaşlar konsere yoğun ilgi gösterdi.

“Nilüfer +1 Güz Konserleri” sürüyor. Balat Atatürk Ormanı’nda gerçekleştirilen konser serisinde bu kez; 1970’lerde popüler olan müzik tarzı “Psychedelic Rock”u kendine has yorumuyla yeniden canlandırarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan Gaye Su Akyol sahnedeydi.

Farklı müzik tarzı ve sahne kıyafetiyle dikkat çeken Gaye Su Akyol, müziğiyle de konser alanını dolduran müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı. Konsere, 2018 yılında çıkardığı son albümünün de adını taşıyan “İstikrarlı Hayal Hakikattir” parçasıyla başlayan Gaye Su Akyol, “İsyan Manifestosu”, “Abbas”, “Develer”,” Gamzedeyim” gibi en sevilen parçalarını Bursalı hayranları için seslendirdi.

"BURSA'NIN GÜZEL YÜZÜ OLARAK TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLUYOR"

Gaye Su Akyol, iki saat süren konseri “Hologram” adlı parçasıyla tamamladı. Hayranlarının yoğun isteği üzerine bis yapan Gaye Su Akyol, “Kırmızı Rüyalar” adlı eserini hayranlarıyla birlikte söyledi. Gaye Su Akyol, geceyi yine “İstikrarlı Hayal Hakikattir” şarkısıyla noktaladı.

Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarının örnek olduğunu belirten Gaye Su Akyol, “Ne kadar güzel belediyeniz var ki her gün bir konser ve sergi gibi etkinlikler düzenliyor. Bursa’nın güzel yüzü olarak Türkiye’ye örnek oluyor. Umarım bütün belediyeler, şehirler insanları konserlere, sergilere boğar” diye konuştu.

Gecenin sonunda Nilüfer Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Nejla Aslan, Gaye Su Akyol’a plaket vererek teşekkür etti.

Kaynak: anka