Seyhan Belediyesi, normalleşme süreciyle birlikte “Müzik Seyhan’da Seyhan Yanınızda” 2021 yılı yaz etkinliklerini başlattı. Kültür İşleri Müdürlüğü’nün organize ettiği  yaz etkinliklerinde yerel müzik gruplar sahne alıyor.

Yeşilyurt Mahallesi Şehitler Parkı ve Reşatbey Mahallesi Sanatçılar Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliklerde Adanalılar yerel müzik gruplarının canlı performanslarıyla pandemi kısıtlamalarının stresini attı. Vatandaşların sanatçıların seslendirdiği şarkılar eşliğinde dans edip, özçekimlerle mutluluklarını ölümsüzleştirdiği “Müzik Seyhan’da Seyhan Yanınızda” etkinlikleri yaz boyunca farklı mahallelerde ve parklarda sürecek.

"SANATI SEYHAN’IN DÖRT BİR YANINA TAŞIYORUZ"

Adana’nın kalbi olan Seyhan’ı kültür ve sanat kenti haline getirmek için çalıştıklarını belirten Başkan Akay, “Sanatın ruhun gıdası olduğuna inancımızla kültür-sanat etkinliklerini yaz boyunca Seyhan’ın dört bir yanına taşıyoruz. Açık havada belediyemizin sorumluluğundaki parklarda gerçekleştireceğimiz etkinliklerde sahneyi yerel müzik gruplarımıza bırakıp, hem onları destekliyor hem de vatandaşlarımızın pandeminin neden olduğu stresi atmalarına yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Kaynak: anka