KEMAL ÖZDİLEK

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, gece 24:00’den sonra getirilen müzik yasağına Tokat’tan udlu tepki gösterdi. Yasak kararı TDP il başkanlığında ud eşliğinde şarkı söylenerek protesto edildi.

Akgün, TDP İl Başkanı Feyyaz Yılmaz ile birlikte bugün basın toplantısı düzenledi. Akgün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın müzik yasağı ile ilgili açıklamasını hatırlatarak müzisyenlerin yanında olduklarını söyledi. Merkez İlçe Başkanı Şener Ulukaya da yanında getirdiği ud eşliğinde “Kırmızı Gülün Adı Var” şarkısını söyleyerek, kısıtlamayı protesto etti.

“ATA TOHUMLARINA DÖNECEĞİZ”

TDP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, konuşmasında tarım ve hayvancılığa değinerek, “Anadolu da tarım zayıfladığını ve çiftçilerimizin artık gerekli desteği alamadıklarını görüyoruz. Biz TDP iktidarlığında tarımı ve çiftçiyi destekleyeceğiz tekrar ata tohumlarımıza geri döneceğiz. Ata tohumlarımızı çiftçimize kazandıracağız ve tekrar bereketli topraklarımıza geri kavuşacağız. Türkiye Değişim Partisi iktidarında ekilmeyen bir karış toprak kalmayacak” dedi.

Toplantıya, TDP Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Akgün, Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcıları Ferhat Kenan Uygun ve Ertuğrul Karamanlı, Türkiye Değişim Partisi Tokat İl Başkanı Feyyaz Yılmaz ve yönetimi katıldı.

 

Kaynak: anka