Muratpaşa Belediyesi’n sadece sağlık çalışanlarının çocuklarını kabul ettiği Münir Özkul Kreşi’nde küçük öğrenciler, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. Çocuklar, Atatürk yıldızlı taçları, ellerinde Türk bayraklarıyla İzmir Marşı’nı söyledi.

Muratpaşa Belediyesi, Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Atatürk Devlet Hastanesi başta olmak üzere kamu ve özel hastanelerin yakınında bulunan Münir Özkul Kreş ve Gündüz Bakım Evi'ni, hastanelerin Covid-19 pandemi servis ve laboratuvarlarında görev yapan sağlık çalışanlarının 3-6 yaş arası çocukları için açtı.

Ocak ayıyla birlikte 3-6 yaş arası çocukların kabul edilmeye başladığı kreşte, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı heyecanı yaşandı.

Kreşin küçük öğrencileri, kutlamalar için Türk bayraklı, Atatürk fotoğraflı tişörtler giydi, öğretmenleriyle birlikte hazırladıkları taçları taktı ve hep birlikte şiirler okuyup şarkılar söyledi.

Çocukların, kutlamalar sırasında, sosyal mesafe içinde kalmaları için hulahoplar kullanıldı. Kreş bahçesindeki kutlamalarda her çocuk bir hulahopun içinde kalarak İzmir Marşı’nı söyledi. 

 

Kaynak: anka