Muratpaşa’da yaşayıp aile sağlık merkezi olmadığı için çevre ilçelere gitmek zorunda kalan Yenigöl Mahallesi sakinlerinin sıkıntıları sona eriyor. Muratpaşa Belediyesi tarafından başlatılan çalışma kapsamında mahalleye kazandırılacak aile sağlık merkezi inşaatında son aşamaya gelindi.

Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın talimatıyla imar planlarında park içinde kalan bir binada başlatılan ve belediyenin Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce sürdürülen yenileme çalışmaları, son aşamaya geldi.

Mahallesinin böyle bir hizmeti uzun yıllardır beklediğini belirten mahalle muhtarı Sema Özen, “Biz Muratpaşa’yız ama vatandaş Kepez’e bağlı bir sağlık ocağında hizmetini alıyordu. Şimdi Başkanımız bize böyle bir güzellik yaptı. Kendisine minnettarız. İnşallah en kısa sürede açılışı yapılacak. Mahalle olarak sabırsızlıkla bekliyoruz” diye konuştu.  

Mahalle sakinlerinden Seyfi Karacan ise yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Aracı olan var olmayan var. Çok sıkıntı çekiyorduk. Burası herkese, Yenigöl Mahalle sakinlerine hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

Kaynak: anka