MHP İzmit İlçe Başkanlığı, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Partiye geri dönün” çağrısının ardından üye kayıtlarına başladı. MHP İzmit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Örnek, partiye geri dönenlerden, MHP’ye oy verdikleri seçim pusulalarının fotoğraflarını paylaşmalarını istedi. Örnek, “MHP’ye dönen, aldatıldım diyen, ülkücüyüm diyen, sandıkta MHP'ye oy atarken benim gibi boy fotoğrafı ile resmini paylaşsın. Aksi takdirde asla inanmam” dedi.

Devlet Bahçeli’nin çağrısı sonrası, İzmit’te 184 kişi MHP’ye geri döndü. MHP İzmit İlçe Başkanı Kemal Okur, partiye dönen isimler için bir rozet töreni yapacaklarını açıkladı.

Okur, “Genel Başkanımızın yapmış olduğu çağrıya icabet eden bütün vatandaşlarımıza teşekkür ederim. İki gün içerisinde 184 vatandaşımız kapımızı çaldı ve üye formunu doldurdu. Yapılan incelemeler neticesinde, 25 Eylül Pazartesi günü yapacağımız programla üyelerimizle birlikte olacağız ve kamuoyuyla paylaşacağız” dedi.

“AKSİ TAKDİRDE ASLA İNANMAM”

MHP İzmit İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Örnek ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Devlet Bahçeli’nin "Bir kere satan, bin kere satar" sözüne yer verdi. MHP’ye oy verdiği pusulanın fotoğrafını paylaşan Örnek, MHP’ye dönenlerden de oy kendi pusulalarının fotoğraflarını paylaşmasını istedi. Örnek, paylaşımında, “MHP’ye dönen, aldatıldım diyen, ülkücüyüm diyen, sandıkta MHP'ye oy atarken benim gibi boy fotoğrafı ile resmini paylaşsın. Aksi takdirde asla inanmam” dedi.

Kaynak: anka