Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, geçtiğimiz günlerde Akkaya (Dirgeme) Mahallesi'nde yıldırım düşmesi sonucu evi tamamen yanan Demirel ailesine, "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu. Başkan Gümüş, “Biz buradayız. Gerekli desteği ve yardımı yapacağız” diye konuştu.

Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Akkaya (Dirgeme) Mahallesi'nde yıldırım düşmesi sonucu evi tamamen yanan Demirel ailesini ziyaret etti.

Aileye, "geçmiş olsun" dileklerini ileten Başkan Gümüş, tüm ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi. Gümüş, “Geçtiğimiz günlerde yıldırım düşmesi sonucu evi tamamen yanan ailemizi Muğla Milletvekilimiz Süleyman Girgin ile beraber geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ev tamamen yanmış durumda. Menteşe Belediyesi olarak gerekli yapı malzemesi yardımında bulunacağız. Ayrıca eve çıkan yolu açıp düzelteceğiz. Bu yolu daha kullanışlı hale getireceğiz. Yangında can kaybının olmaması en büyük tesellimiz. Ailemizin yanındayız imkânlarımız ölçüsünde her türlü yardımı yapacağız. Demirel Ailesini bu zor günlerinde yalnız bırakmayacağız” dedi.  

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Demirel ailesi de destekleri için Başkan Gümüş’e teşekkür etti.

 

 

 

Kaynak: anka