Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar mahalle ziyaretleri kapsamında muhtarlarla görüşerek sorunları ve talepleri yerinde dinlemeye devam ediyor.

Muhtarlarla yürütecekleri ortak çalışmalar sonucunda mahallerdeki sorunları çözeceklerini belirten Başkan Kayalar, “Muhtarlar Masası sorumlumuz ve meclis üyemiz Alper Sürücü ile birlikte mahallelerimizle ilgili sorunları ve talepleri yerinde inceleyerek halkımızın yanında olmaya çalışıyoruz” dedi.

BAŞKAN KAYALAR’A TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Kayalar’ın ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirten mahalle muhtarları da “Belediye başkanımız herhangi bir isteğimizde elinden geldiğince anında çözüm üretiyor ve yanımızda oluyor. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ederiz” diye konuştu.

EŞİT HİZMET ANLAYIŞIYLA 44 MAHALLEYE EŞİT HİZMET

Başkan Kayalar, eşit hizmet anlayışıyla 44 mahalleye eşit hizmet edeceklerini belirterek sözlerini şöyle noktaladı:

“Yerel yönetimlerin yapı taşı olan muhtarlarımıza ziyaretlerimiz devam ediyor. Muhtarlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek talepleri ve sorunları yerinde inceliyor, sorunları çözmek için var gücümüzle çalışıyoruz. İlçemizdeki 44 mahallemize eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarımız ve muhtarlarımıza ziyaretlerimiz devam edecek.” 

Kaynak: anka