Marmaris’te 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. yılı tören ve etkinliklerle kutlanıyor. Kutlamalar, sabah saatlerindeki resmî törenin ardından akşam saatlerinde konserler ve fener alayı ile sürecek.

Marmaris’teki 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları, sabah Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başladı. Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Cumhuriyet Başsavcısı Nuh Mete Hatipoğlu, Aksaz Deniz Üs Komutanı Tuğamiral İbrahim Kurtuluş Sevinç ve Belediye Başkanı Mehmet Oktay anıta çelenk sundu. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajının okunmasının ardından Aksaz Deniz Üs Komutanlığı’ndan Deniz Piyade Binbaşı Alper Malçok bir konuşma yaptı. Kutlamaya siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş da katıldı. Buradaki törenin ardından kaymakamlıkta da tebrik töreni düzenlendi.

Kutlamalar kapsamında bu akşam Aksaz Deniz Üs Komutanlığı Bandosu Taylan Ünlü’nün solist olarak katılacağı bir konser düzenleyecek. Saat 19.30’daki konser, 19 Mayıs Gençlik Meydanı’nda yapılacak. Marmaris Belediyesi tarafından organize edilen fener alayı da saat 20.30’da başlayacak. Yürüyüşün ardından pop müzik sanatçısı Berkay, Atatürk Meydanı’nda bir konser verecek.

Kaynak: anka