Marmaris Belediyesi Fen İşleri ekipleri, ilçenin farklı noktalarında yol yapım ve üstyapı çalışmalarına devam ediyor. Belediye Başkanı Mehmet Oktay, “Yaşadığımız zorluklara rağmen hizmette aksaklık yaşanmaması için çaba gösteriyoruz” dedi.

Fen İşleri ekipleri tarafından yürütülen çalışmalardan biri Bördübet’te gerçekleştiriliyor. Hisarönü Mahallesi’ne bağlı mevkide ekipler, 18 kilometre uzunluğunda ve yaklaşık 100 bin metrekarelik alanda sathi kaplama yol çalışmasına devam ediyor.

Çalışma kapsamında şarampollerin açılıp temizlenmesi, ihtiyaç duyulan yerlerde yolların genişletilmesi, yüzeysel yağmur suyu tahliyesi için menfezlerin yapılması, büzlerin konması işlemleri yapılıyor. 12 personelle, iş makinelerinin desteğiyle yürütülen çalışmalar tamamlandığında yazın toz, kışın çamur sıkıntısının ortadan kalkması hedefleniyor.

BELDİBİ’NDE ÇEVRE DÜZENLEMESİ

Öte yandan bir başka ekip de Beldibi Mahallesi’nde çalışmalar sürdürüyor. Barışkent 2 Sitesi çevresindeki yol, üstyapı yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarını denetleyen Belediye Başkanı Mehmet Oktay, ilçenin her noktasına yetişmeye çalıştıklarını belirterek, “Yaşadığımız zorluklara rağmen hizmette aksaklık yaşanmaması için çaba gösteriyoruz. Fen işleri ekiplerimiz de gerek kırsalda gerekse merkezde her noktaya ulaşıyor. Programa göre ilçemizin her noktasında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu çalışmaların tamamlanmasıyla bölgede oturan vatandaşlarımız rahat bir kış geçirecek” diye konuştu.

Kaynak: anka