AHMET ÜNSAL

Manisa merkez ilçelerinden Şehzadeler’de AKP yönetimindeki belediye, ilin büyükşehir statüsü kazanmasına bağlı olarak mahalle statüsüne geçen köylerde, kendine geçen arazileri satışa çıkarıyor. AKP’li Şehzadeler Belediyesi, kaynak yaratmak amacıyla 23 ayrı mahallede bulunan 64 tarla vasıflı taşınmazı iki grup halinde açık teklif usulüyle ihaleye çıkarmayı kararlaştırdı. 

SATIŞA ÇIKARTILAN TAŞINMAZLAR

İlk satışlar 15 Haziran 2021 tarihinde 10:30-13:40 saatleri arasında Aşağıçobanisa, Çamköy, Çınarlıkuyu, Karaoğlanlı, Sancaklıiğdecik, Sancaklıçeşmebaşı, Sarıalan, Tepecik, Yeni Harmandalı, Yukarıçobanisa ve Adnan Menderes Mahallelerindeki 39 taşınmaz için yapılacak. İkinci grup satışlar ise 22 Haziran 2021’de saat 10:30-12:30 arasında Belediye Encümen Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Bu satış listesinde ise Çerkez Mahmudiye Mahallesinde 2, Halitli Mahallesi’nde 2, Kalemli Mahallesi’nde 3, Sancaklıbozköy Mahallesi’nde 1, Kalemli Mahallesinde 3, Sarıalan Mahallesinde 1, Veziroğlu Mahallesinde 2, Kaan Mahallesinde 1, Kale Mahallesinde 2, Karayenice Mahallesinde 4, Sancaklıçeşmebaşı Mahallesinde 1, Selimşahlar Mahallesinde 1 ve Yeni Harmandalı Mahallesinde 5 olmak üzere 25 adet tarla vasıflı taşınmaz yer alıyor.

İhaleye katılmak isteyenler ihale ilanı ve ihale şartnamesine Şehzadeler Belediyesi’nin www.sehzadeler.bel.tr adresli web sitesinden ulaşabileceği gibi detaylı bilgi almak isteyenler ayrıca belediyenin Emlak İstimlak Müdürlüğü’ne müracaat ederek öğrenmelerinin mümkün olabileceği bilgisi verildi. 

 

Kaynak: anka