Kuşadası Belediyesi, ilçeyi 1 Temmuz’da başlayacak olan kademeli normalleşmenin 3’üncü aşamasına hazırlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Hava sıcaklığının arttığı günlerde tatillerini geçirmek için Kuşadası’nı tercih eden turistler ise Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi tarafından bakım ve yenileme çalışmaları tamamlanan çarşı, sahil bandı ve plajları dolduruyor.  

Kuşadası, pandemi nedeniyle yaklaşık 11 ay süreyle uygulanan kısıtlamaların ardından normalleşme sürecine hazırlanıyor. Yaz sıcaklıklarının iyice hissedildiği kent, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğruyor. Kenti ziyaret eden misafirler Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Kuşadası Belediyesi iş birliğinde yenilenen turistik çarşıları dolduruyor.

Termometrelerin 35 dereceyi gösterdiği ilçede sıcaktan bunalanlar soluğu deniz kıyılarında alıyor. Serinlemek isteyenlerin en çok tercih ettiği yer ise belediye ekiplerince tüm altyapı ve üstyapı sorunları çözülen mavi bayraklı Kadınlar Denizi oluyor. Kuşadası Belediyesi’nin Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde işlettiği plajlarda koronavirüs tedbirleri göz önünde bulundurularak misafirlerden sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uyulması isteniyor.

 

Kaynak: anka