Kuşadası Belediye Meclisi, ağustos ayı olağan toplantısı Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel başkanlığında Kervansaray’da yapıldı. Toplantıda, Turizm Komisyonu Başkanı Fahrettin Çiçek’in, AKP grubunu eleştirdi. Çiçek, “Bayramda yaşanan yoğunluk nedeniyle meydana gelen teknik bir arızanın, ulusal medyayı bölgemize çağırarak büyük bir olaymış gibi haber yapılmasını tüm meslektaşlarım adına büyük bir üzüntüyle karşıladığımı belirtmek istiyorum” dedi.

Turizm Komisyonu Başkanı Fahrettin Çiçek, Kurban Bayramı tatilinde yaşanan aşırı yoğunluk nedeniyle meydana gelen alt yapı arızasının herkesi üzdüğünü ancak sorunun çok kısa süre içerisinde giderildiğini belirtti. Olayın ulusal medyaya yansımasının ardından yurtdışından alınan rezervasyonlarla ilgili olarak olumsuz dönüşler yaşandığına dikkat çeken Fahrettin Çiçek, şu açıklamaları yaptı:

“Kentin temsilcileri olarak siyasi ayrım gözetmeksizin bu tip küçük konuları büyütmekten imtina etmeliyiz. Çünkü kentimizin marka değeri giderek güçleniyor. Bu nedenle faydadan çok zarar getirecek eylemlerden uzak durulması büyük önem taşıyor. Bundan sonraki süreçte daha bilinçli ve sorumluluk sahibi davranacağımıza inanıyorum. Eminim ki Eylül Ekim ayları kentimiz için daha güzel olacaktır. Herkes üzerine düşeni yaparsa başarılı bir sezon geçirmenin keyfini hep birlikte yaşarız.”

“KUŞADASI HEPİMİZİN”

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise Kuşadası için çok önemli olan bir konuya dikkat çektiği için Fahrettin Çiçek’e teşekkür ederek “Kuşadası hepimizin. Üzerinde siyaset yapılacak konular var, yapılmayacak konular var. Kuşadası’nı üçüncü sayfa haberlerinden çıkarmak için 18 saat çalışıyoruz. Bunu bir kalemde silip atmak bu kadar kolay olmamalı” dedi. 

 

Kaynak: anka