İzmit Belediyesi, bir süredir kapsamlı çalışma yaptığı Kuruçeşme Teknik Çocuk Parkı’nı kauçuk zemin kaplama, boyama ve oyun alanları çiziminin ardından açılışa hazır hale getirdi.

İzmit Belediyesi çocuk parkını sosyal yaşam alanına çevirdi. Ailelerin, gençlerin ve çocukların güvenle vakit geçirecekleri, spor yapabilecekleri Kuruçeşme Teknik Çocuk Parkı’nı sosyal yaşam alanı haline getiren İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını son aşmaya getirdi.

100 METREKARE KAUÇUK ZEMİN

İzmitli çocukların pandemi sonrası oyunlarını rahatça oynayacakları Kuruçeşme Teknik Çocuk Parkı’nı tamamen elden geçirerek birkaç gün sonra vatandaşın hizmetine sunacak olan İzmit Belediyesi, çocuklara güvenli oyun alanı hazırlamak için 100 metrekarelik alanda kauçuk zemin çalışması yaptı. Basketbol sahası alanını rengarenk boyalarla süsleyen ve sahanın çevre tellerini yenileyen İzmit Belediyesi, çocukların ilgisini spora çekecek düzenlemeler yapmayı da ihmal etmedi.

AYDINLATMALAR YERLEŞTİRİLDİ

Sosyal alandaki çardakları da boyayan ve tadilat işlerini hızlandıran İzmit Belediyesi ekipleri, çocukların geleneksel oyunlarımızla büyümesi ve oyun kültürümüzün sürdürülebilmesi için seksek oyunu alanı çizdi. Aydınlatma lambalarının da yerleştirilmesiyle yenileme çalışmalarında sona gelen İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, İzmitliler’in her şeyin en iyisini hak ettiğini belirterek çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Kaynak: anka