Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Kurban Bayramı öncesinde şehit aileleri ve gaziler ziyaret ederek bayramlarını kutladı. Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi'nin genel kurulunda da gazilere seslenen Batur, “Bu ülke için kanını, canını feda eden kardeşlerimize, büyüklerimize biz minnet borçluyuz” dedi.

Kurban Bayramı öncesinde bir dizi bayramlaşma törenine katılan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, şehit ailelerini ve gazileri de unutmadı.

Her bayram olduğu gibi bu Kurban Bayramı öncesinde de şehit ailelerini ve gazileri ziyaret eden Batur’a, CHP Konak İlçe Başkanı Çağrı Gruşçu da eşlik etti. Şehitlerin kahramanlıklarını, gösterdikleri cesareti ve fedakârlığı asla unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyleyen Batur, şehit ailelerinin ve gazilerin Kurban Bayramı’nı kutladı.

"EMRİNİZDEYİZ"

Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi Olağan Genel Kurulu’na da katılan Abdül Batur, Muharip Gaziler Derneği’nin diğer dernekler arasında ayrı bir yere sahip olduğunu söyledi. Genel Kurul’da gazilere hitabenden Batur, şöyle konuştu:

“Bu ülke için kanını, canını feda eden kardeşlerimize, büyüklerimize biz minnet borçluyuz. Bu minneti sizlerle paylaşmak, bizim için bir onurdur, bir şereftir. Bundan sonraki süreçte de yanınızda olmaya devam edeceğiz. Biz sizin emrinizdeyiz. Sizin bu ülke için yaptıklarınızın yanında, bizim yaptıklarımız sıfırdır.”

Batur, yapılan seçimde güven tazeleyerek Türkiye Muharip Gaziler Derneği İzmir Şubesi Başkanlığı’na yeniden seçilen Emekli Albay Mehmet Gökmen ile yeni Yönetim Kurulu’nu kutladı ve başarı dileklerini iletti.

Kaynak: anka