GÖKAY ŞİMŞEK

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 28 Eylül Salı günü yapacağı Bilecik ziyareti öncesinde; aralarında Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin ve Manisa Milletvekili Bekir Başevirgen’in de olduğu CHP heyeti kentte esnafı ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 28 Eylül Salı günü Bilecik’te olacak. Kılıçdaroğlu programına Bozüyük’ten başlayacak. Kılıçdaroğlu, sivil toplum örgütleri ile bir araya gelecek, ardından Bilecik kent merkezinde düzenlenecek bir açılış törenine katılacak. Ziyaret öncesinde, kente çıkarma yapan CHP milletvekilleri, Bileciklileri; Kılıçdaroğlu’nun programına davet etti.

Milletvekilleri, CHP Kocaeli İl Başkanlığı’nda, İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar’ın başkanlığında yapılan toplantıda, Kılıçdaroğlu’nun kente yapacağı ziyaretleri değerlendirdi. Heyet daha sonra, Tevfikbey Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti, Atatürk Parkı’nda incelemelerde bulundu.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, “28 Eylül 2021 Salı Günü CHP Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Bozüyük ve Bilecik programları öncesinde Bursa Milletvekilimiz Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Afyonkarahisar Milletvekilimiz Burcu Köksal, Balıkesir Milletvekilimiz Ensar Aytekin ve Manisa Milletvekilimiz Bekir Başevirgen ile birlikte gerçekleşecek etkinlikler hakkında değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

Ziyaretlere; CHP İl Başkanı Mehmet Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Berna Pamukçu, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Melek Mızrak Subaşı, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık ile Ali Şahinoğlu, Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, Gölpazarı İlçe Başkanı Turgay Yılmaz ve Söğüt İlçe Başkanı Yusuf Sert de katıldı.

 

Kaynak: anka