Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde Kemalpaşalı muhtarlarla yemekli programda bir araya geldi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Park Orman’da, Kemalpaşalı muhtarlarla buluştu. CHP İlçe Başkanı Ahmet Cemil Balyeli, belediye başkan yardımcıları, belediye birim amirleri ve mahalle muhtarlarının katıldığı programda konuşan Başkan Rıdvan Karakayalı birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

“YEREL YÖNETİMİN ÖNEMLİ PARÇASISINIZ”

Programda konuşan Başkan Karakayalı,“Kemalpaşa'da hepimiz kocaman bir aileyiz. Hepimizin ortak gayesi ilçemizin niteliğini artırarak daha yaşanılabilir bir kent yaratmak. İlçe genelinde yürüttüğümüz çalışmalar da bu anlayışın bir göstergesidir. Gerek büyük altyapı hamlesi, gerek metro ve üniversite projeleri bugünü kurtarmaktan öte geleceğin Kemalpaşa'sını yaratma azmimizin en net örnekleridir” dedi.

Karakayalı, konuşmasına şöyle devam etti:

“Hedefimiz Kemalpaşa’nın her mahallesini en güzel şekilde donatmak. Kemalpaşa’nın mahalleleri ile ilgili birçok hayalim var. Göreve geldiğim günden bu yana sizlerle yan yana çalışmalar yürütüyoruz. Sizler yerel yönetimin çok önemli bir parçasısınız. Kemalpaşa’yı geleceğe hep birlikte taşıyacağız.” 

“HEDEFİMİZ SİZLERLE BİRLİKTE GÜZEL BİR KEMALPAŞA İNŞA ETMEK”

Muhtarların belediyeler ile halk arasında önemli bir köprü vazifesi gördüğünü belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı,“Kapım hepinize her zaman açık. Hedefimiz sizlerle birlikte güzel bir Kemalpaşa inşa etmek. Tek amacımız mahallemize ve ilçemize hizmet etmek. Hepinize bu güne dek gösterdiğiniz özveri dolayısıyla teşekkür ediyor, bir kez daha muhtarlar gününüzü tebrik ediyorum'' dedi.

Kaynak: anka