19 Ekim Muhtarlar Günü, Kartal’da düzenlenen tören ile kutlandı. Kartal Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na konulan çelenk töreni ile başlayan program, kısa bir süre önce hayatını kaybeden Topselvi Mahalle Muhtarı Ramazan Keklik nedeniyle buruk geçti. Muhtarların katılımıyla yapılan tören sonrasında Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel muhtarlarla bir araya geldi.

Kartal Meydanı’nda gerçekleştirilen törene, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’i temsilen Başkan Yardımcıları Mustafa Oktay Aksu, İmam Aydın ve Cengiz Türkmen’in yanı sıra, Kartal’daki 20 mahallenin muhtarı ve Kartal Belediyesi Birim Müdürleri katıldı. Kısa bir süre önce hayatını kaybeden Topselvi Mahallesi Muhtarı Ramazan Keklik nedeniyle buruk geçen tören sırasında Kartal Muhtarlar Derneği Başkanı Salim Coşar tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile tören sona erdi.

"YEREL YÖNETİMLERDE MUHTARLARIMIZIN ÖNEMİ BÜYÜK"

Atatürk Anıtı’na konulan çelenk töreninin ardından Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, belediye hizmet binasında Kartallı muhtarlar ile bir araya geldi. Başkan Gökhan Yüksel, yerel yönetimlerde muhtarların öneminin büyük olduğunu vurgulayarak, Kartal’da hizmet veren 20 mahalle muhtarının bu özel gününü kutladı. Başkan Gökhan Yüksel, kısa bir süre önce hayatını kaybeden muhtar Ramazan Keklik için duyduğu üzüntüyü bir kez daha yenileyerek taziyelerini iletti.

 

 

Kaynak: anka