Kartal Belediyesi tarafından çocukları ve gençleri sanatla buluşturmak amacıyla hayata geçirilen Sanat Akademisi, 2021-2022 eğitim dönemi için yetenek sınavı düzenliyor.

Prof. Cana Gürmen danışmanlığında yapılacak olan "Müzik" bölümü yetenek sınavları, piyano, gitar, çello, yan flüt, perküsyon, keman, viyola ve koro branşlarında gerçekleştirilecek. Kartal’da ikamet eden 7-15 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik yetenek sınavlarının başvuruları, 15 Eylül-15 Ekim 2021 tarihlerinde Kartal Belediyesi’nin resmi internet sitesi "www.kartal.bel.tr" üzerinden yapılabilecek. Her bir öğrencinin tek bir branştan girebileceği yetenek sınavları, 23-24/30-31 Ekim 2021 tarihlerinde Kartal Belediyesi Sanat Akademisi (Sahil hizmet binası) 5. katta gerçekleştirilecek.

Kartal Belediyesi Sanat Akademisi’nde Kartal’daki yetenekli öğrencilerin saptanması ve bu öğrencilerin 3 yıl boyunca kendi branşlarında kişisel gelişimlerini sağlamak ve sanat görüşlerini geliştirmek amacıyla eğitimler verilecek. Öğrenciler ayrıca masterclass, seminer programları, ulusal-uluslararası sanat yarışmaları, sanat fuarları gibi etkinliklere de katılabilecek. 

 

 

 

Kaynak: anka