Kartal Belediyesi, Kartallılara, geçen Ramazan Bayramı’nda Covid-19 salgını nedeniyle yapamadıkları mezarlık ziyaretlerini Kurban Bayramı’nda gerçekleştirebilmeleri için ücretsiz ulaşım hizmeti veriyor. Belediye ekipleri, mezarlıkta vatandaşlara lokum ve kolonya ikram ediliyor.

Kartal Belediyesi Destek Hizmetleri ve İşletme İştirakler Müdürlüğü, mezarlık ziyaretleri için arife başlattığı ücretsiz ring seferlerini bayramın bir ve ikinci günlerinde de sürdürecek.

Geçen Ramazan Bayramı’nda Covid-19 salgını nedeniyle uygulanan sokağa çıkma yasağı nedeniyle yakınlarının mezarına gidemeyen Kartallılar, bu bayram belediyenin ücretsiz ulaşım hizmetiyle sevdiklerinin mezarlıklarını ziyaret ediyorlar.

LOKUM VE KOLONYA İKRAM EDİLDİ

Ziyaret için mezarlıklara gelen vatandaşlara, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından kurulan stantlarda lokum ve kolonya ikram ediliyor.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, sosyal belediyecilik anlayışıyla Kurban Bayramı boyunca da Kartallı vatandaşların yanında olduklarını kaydederek, “Kartal Belediyesi ekiplerimiz Kurban Bayramı mesaisine devam ediyor. Bayram boyunca vatandaşlarımızın ziyaretlerini daha kolay yapabilmesi için ilçe meydanından mezarlıklara ücretsiz olarak araç kaldırılıyoruz. Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı bir kez daha kutluyor, sevdiklerimiz ile beraber nice mutlu ve sağlıklı bayramlar diliyorum” dedi.

 

Kaynak: anka